3/03/2018

Informacions 4 de març


El temple del Senyor casa de fe

Avui a l’Evengeli veiem a Jesús en el Temple de Jerusalem proclamant que el veritable
temple és Ell. Els temples cristians són imatge de Jesucrist. En els temples els cristians venim a trobar-nos amb ell trobant-nos amb els germans. A vegades ens oblidem d’aquesta presència del Crist que es fa palesa en els qui ens hi apleguem.

En la darrera trobada de reflexió de la nostra Parròquia, vam estar parlant precisament de com són les nostres celebracions en el temple. Si en el  nostre fer, fem resplandir Jesucrist. És a dir, si, en les nostres celebracions, es pot veure la unitat dels qui hi ens apleguem en una mateixa fe. Ens cal ser més hospitalaris amb aquells que s’apropen a nosaltres, hem de créixer en el sentiment de comunitat parroquial, hem de crear un caliu humà de fraternitat, de germanor, perquè venim a celebrar no la meva fe individualista sinó la meva fe compartida amb els germans en Jesucrist, la fe de l’Església.

A vegades el nostre temple s’assembla a un bloc de pisos on ningú sap qui viu al seu costat, i ningú parla amb el qui es troba per les escales o a l’ascensor. Sembla com si el nostre temple estigués fet de petits apartaments, que són els nostres seients, des dels quals veiem la missa. Les nostres celebracions haurien d’expressar una veritable casa on tothom es coneix, es saluda i es parla.   

Des de la nostra pobresa hem de convertir-nos, hem d’intentar fer les coses millor, sortir de les nostres comoditats i donar a la casa del Senyor un caliu de germanor i de família, potser així algú es sentirà atret a trobar-se amb Jesucrist, aquell que ens aplega i ens reuneix.
Mn. Alex Marzo


Vida Parroquial

Via Crucis tots els diumenges de Quaresma
Aquest diumenge, 18 de febrer, comencem la pregària del Via Crucis a les 7 de la tarda. Els portants del Sant Crist portaran la imatge del Crucificat.

Corona del Dolors de la Mare de Déu els divendres de quaresma
Tots els divendres de Quaresma a les 7 de la tarda farem la corona del Dolors de la Mare de Déu, amb les portants de la imatge dels Dolors.


Intencions de misses

Diumenge 4, III Diumenge de Quaresma

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom
20h.    Dft. Joan Bassa Recolons (2on. Aniv.)
Dilluns 5:
8h. (Llar Santa Anna)   
19,30h.

Dimarts 6:
8h. (Llar Santa Anna)    Dfta. Pilar Lladó Llopis(exequial)
19,30h.

Dimecres 7: 
8h. (Llar Santa Anna) 
19,30h.

Dijous 8:
8h. (Llar Santa Anna)               
19,30 h.

Divendres 9:  
8h. (Llar Santa Anna)     

Dissabte 10:
20h. 


Diumenge 11, IV Diumenge de Quaresma

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner;
20h.