2/24/2018

Informacions setmana 25 de febrer


La Quaresma, temps per descobrir la llum del Transfigurat
Tots cerquem aquella llum que ens il·lumini. Som éssers de la llum i no de la foscor. La qüestió és saber de quina llum ens hem de refiar. Perquè moltes llums ens enlluernen, de moment sembla que ens omplin, i de sobte s’apaguen i ens deixem en una immensa foscor. És la llum de tantes ideologies, de tants falsos profetes, de tants que diuen que ens estimen i cerquen el nostre bé però que ens deixen en el moment menys pensat a les fosques.
A vegades cerquem la llum en les coses d’aquest món: el plaer, l’èxit, els diners, el poder, les drogues. També ens enlluernen amb la seva claror. Sembla que si les tenim caminarem per aquest món plens de llum. Però després de patir molt fracassos en la recerca de la llum ens refugiem en la nostra pròpia llum. La llum que neix del nostre egoisme, que desfigura a tothom i ens fa veure només en els altres la nostra pròpia ombra.
L’evangeli ens presenta una altra llum, la Llum de Jesucrist. És una llum que ve de fora però que l’hem de cercar des de dintre. És la llum de Déu que il·lumina tota la nostra existència i dóna a totes les coses, i a totes les persones, una resplendor de veritat. Jesús és la llum que ens fa adonar-nos de qui som. Ens fa adonar-nos de les nostres petites i pecats, però no per condemnar-nos, ben al contrari,  per canviar-nos. Podem dir que és la llum que mai deixarà d’il·luminar-nos. És la experiència dels apòstols que van veure a Jesús Transfigurat i aquella llum els va acompanyar en el camí de la creu, del Calvari i del sepulcre, fins a la llum pasqual. Aquests dies de Quaresma són dies de llum, de cercar-la dins de nosaltres i deixar que doni claror a tota la nostra vida.
Mn. Alex Marzo
Dimarts de formació:
El dimarts de la setmana vinent,  27 de febrer
A les 8,15 del vespre Tema: “Com transformar la cultura de la comunitat parroquial”, cap.5. Lloc: Sales de la catequesi.
Vida Parroquial

Via Crucis tots els diumenges de Quaresma
Aquest diumenge, 18 de febrer, comencem la pregària del Via Crucis a les 7 de la tarda. Els portants del Sant Crist portaran la imatge del Crucificat.

Corona del Dolors de la Mare de Déu els divendres de quaresma
Tots els divendres de Quaresma a les 7 de la tarda farem la corona del Dolors de la Mare de Déu, amb les portants de la imatge dels Dolors.


Intencions de misses

Diumenge 25, II Diumenge de Quaresma

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Antònia Vergés Planas (Apostolat de l’Oració)
20h.


Dilluns 26:
8h. (Llar Santa Anna)  
19,30h.

Dimarts 27:
8h. (Llar Santa Anna) 
19,30h.

Dimecres 28: 
8h. (Llar Santa Anna) 
19,30h. Dfts. Maria Dolors Llimona Marimon (2on. Aniv.). Intenció particular.

Dijous 1 de març:
8h. (Llar Santa Anna)              
19,30 h.

Divendres 2:  
8h. (Llar Santa Anna)   

Dissabte 3:
20h. 


Diumenge 4, III Diumenge de Quaresma

9h.     
12h.    Dfts. Fam. Vintró Giner; Fam. Albert Salom
20h.