12/09/2017

Informacions Darreres setmanes d'Advent

El proper diumenge, Col·lecta extraordinària per Càritas diocesana

Càritas parroquial
Trobada de voluntaris, el  proper dilluns 18 de desembre, a les 20,15 h. de la tarda als locals parroquials per celebrar el Nadal.
El dimecres 20 de desembre s’entregarà un lot d’aliments a les 74 famílies del nostre poble que ajudem durant tot l'any,  per ajudar-los a viure millor el Nadal.
 

Festa major de Sant Julià, el 7 de gener
Com l'any passat, aquest any ,celebrarem la festa del nostre patró i patró del nostre poble, el dia de la seva festa litúrgica, el diumenge 7 de gener, a les 12 del migdia. Aquest any ens acompanya el P. Narcís Frigola, salesià del col·legi de Mataró i superior de la comunitat. A la tarda farem la  darrera representació dels Pastorets d'enguany.

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Recordant les paraules dels nostres bisbes, no deixem de pregar pel nostre poble català en aquests dies i que la nostra fe en mogui a cercar la pau, la justícia i la reconciliació, cercant, en tot moment, el bé dels més febles i necessitats de la nostra societat.

100 anys de Pastorets 
al Centre parroquial
Pastorets infantils, divendres 22 a les 20h.
Participen els infants de la catequesi
Una representació que faran conjuntament els infants que fan els pastorets d'enguany i els infants d ela catequesi. L'avantsala de la representació dels Pastorets.

Dissabte 23 de desembre:  18h. 
Dilluns 25 de desembre: 20h.
Dissabte 6 de gener: 20h. 
Diumenge 7 de gener: 18h.
Aquest any celebrem 100 anys de la primera representació dels Pastorets al nostre Centre parroquial. Serà una representació ben familiar plena d'infants i joves, però també d e pares i avis. Dels petits als grans tots hi participen en aquesta representació plena del esperit del Nadal, un esperit religiós i familiar emmarcat en les nostres tradicions catalanes. Us convideu ja des d'ara a participar-hi.
 

Missa de Nadal a la Llar Santa Anna
Dissabte 23 a les 10,30h. del matí.
.